Citiraj:
Autor RAUL
Uglavnom sto god napravio ako hoces lovu nazad morati ces proizvod vratiti o svome trosku i to prepruceno u Kinu.
|
Javio se support. Već je lagano drzak. Piše slijedeće c/p:
"Dear Sir:I am sorry for to hear that.But I think you can not expect a $19 flashlight quality will like nitecore brand and olight brand.If the flashlight working normal we could only refund you some money.And if you have problem on the item please just make the story simple."
Pravi se grbav i zaboravlja da je to cijena lampe s 34% off što sam mu uredno spomenuo u mailu i dodao da želim takvu lampu sa svim navedenim features s 50% popusta koju očito imaju jer je prodaju po 32$ dok proizvod s greškom izgleda dilaju pod 19,99
Još sam dodao da ću tjerati do general managera ako bude trebalo, da ću o njima pisat sve najgore, da ću ja i moji prijatelji prestat kupovat u njih za sva vremena što je zaista tako jer net ionako vrvi prodavačima.
Što se povrata novca tiče to bih dobio da sam na ebay dok mi vraćanje uopće ne pada na pamet niti je to tražio. Ako hoće snimit ću mu video kad lampu zamlatim batom od 5kg iako bi bila šteta pošto je jedan moj prijatelj zagrijan za nju ali tjeram pravdu do kraja jer je proizvod zbilja pun grešaka koje nisu male i nevidljive, a za novac me zaboli patkica. Moja primanja su takva da sebi mogu priuštiti 20 baks u vjetar, a uz to ne pušim, ne pijem, ne kockam se, ne drogiram se... ostalim porocima se bavim sitno

Kako izgleda mjesto gdje fali unutrašnji navoj, zahrđana opruga na novoj lampi možete vidjeti na
http://postimg.org/image/tit2ux997/