Citiraj:
Autor De5tr0yer
Inače su laptopi oličenje tišine, pogotovo kad ga zakucaš 2min na 100%
Imam dojam da si već odredio što bi kupio, a da pitanje postavljaš reda radi tražeći da se barem netko složi s tobom. Rekli smo ti u više navrata: tvoj dvojezgreni proc iz laptopa možeš okačit mačku o rep protiv bilo kojeg stolnog pandana tvojem, bez obzira koja generacija Core procesora u pitanju.
Ako nemaš novaca, jako i tiho računalo ne budeš kupio. Kupit ćeš neki prosjek.
Da bi ti komp bio tih moraš potrošiti 500-1000kn na napajanje (ovisno koliko tiho/nečujno napajanje trebaš) te 500kn za procesorski hladnjak. 
Meni barem o tišini/glasnoći komponenata ne moraš pričati.
Na tvom mjestu bih keširao na rate najjaču moguću konfiguraciju koju ćeš moći 100% iskoristiti, pogotovo ako od nje zarađuješ kruh. Isplatit će ti se pri najkasnije trećoj plaći.
|
Vjerovao ili ne, moj laptop je fakat tih. HP Envy6. Preporucujem ga svakom, i da svrti se na 100% cesto, ali se svejedno ne cuje.
A gledajte, pomogli ste mi puno. Jer da, razmislio sam i o kesiranju 2-3k kuna za rabljeni zahvaljujuci vama, gledao Sandy Bridge i provrtio i sve opcije u glavi.
Tako da nemojte misliti da mi niste pomogli. Mozda moja odluka je ista koja je i bila prije, ali je sada bar ucvrscena.
A sto se napajanje tice biti ce na kraju: Napajanje 550W, ANTEC VPF550, ATX v2.4, 120mm vent, 80+ Bronze
Ako nece biti tiho, zbuksat cu ga u izolacijsku komoru