View Single Post
Staro 17.09.2015., 16:05   #1
jp_rv
Premium

Datum registracije: May 2014
edimax-sx763 kombinacija ne radi

s obzirom na komplikacije oko hotspota i svega ostaloga, napokon sam se dogovorio sa susjedom da se spojim na njegov net. džabe. pa ja ne mogu vjerovat.

pustimo sad to.

s time da je vrijeme radnje bilo pred kojih 2 tjedna.
sx763 u tom vremenu nije diran. kao ni moj ap.

jednostavno sam se prebacio s jedne open mreže na njegovu koja ima wpa2-psk zaštitu.

ubacio sam šifru, restart, connected. to je uredno šljakalo oko 2 tjedna. i jutros umrlo.
siemens uredno radi, za svaki slučaj sam ga restartao. šifra je ostala ista jer sam uredno spojen s laptopom i dalje. ali ap neće li ga neće.
čak sam išao toliko da sam instalirao novi firmware na edimaxa, 1.32 , i opet isto.
na siemensu sam onda podesio wpa/wpa2 (do sad je bilo samo wpa2) i na ap-u podesio ovaj put wpa umjesto wpa2, ali opet ista poruka.

ako stavim security na disabled, e onda on meni izjavi da je "connected", ali naravno nije jer ne mogu pingat siemensa.

šta da radim? ovo se desilo samo od sebe.
prošao sam i siemensa i edimaxa uzduž i popreko, sve je OK podešeno. mijenjao sam i b, g ili b/g modove, nije pomoglo.

upload image

image hosting 12mb

mijenjao sam i kanale na siemensu, ništa. signal je inače dobar, neznam šta mu brojevi znače, ali ap javlja da mu je oko 40 i to je više nego solidno, do oko 20 radi kako treba.

neka ideja?

edimax je 7206apg
jp_rv je offline   Reply With Quote