Citiraj:
Autor back2quick
jesi probao isključit napajanje pa pustit da radi na bateriji? kod mene se isto čulo takvo krčkanje iz adaptera ali se nije smrzavao laptop i s vremenom je prošlo. možda je samo loša naponska mreža bila uzrok...
|
Baterija ne drži više.
Citiraj:
Autor zdravko_c
ako je staro napajanje zbilja 19V i 4.5A onda je to oko 85W a ne 180W, i u tom slučaju će raditi bez problema sa 120W, ako si krivo napisao amperažu od 4.5A ( možda je 9.5A, 19*9.5 = 180) onda teško da će raditi sa 120W napajanjem
|
Pa par godina je sigurno sad točno kolko je ne znam nije moj laptop. Točno sam sve napisao nisam fulao ništa.
Citiraj:
Autor Alvin
Prema specifikacijama izgleda da ide 180W punjač. 120w punjač neće raditi kako treba, mada ako je smart pin (a mislim da je) laptop bi teoretski trebao raditi ali će mu se performanse značajno degradirati, posebno grafike. Ako već ideš testirat s 120W punjačem izvadi bateriju.
|
Ma to je taj hdx9300 ima 10 kila laptop 20 inčni ekran nije ni čudo da mora povuč tolko struje, znači niš moram baš tražit 180W. Sam laptop je takav fail sa ovim media centrom i daljinskim baš ono ko da ga je pijanac neki dizajnirao.