Citiraj:
Originally posted by burke
mis su riknula dva tranzića, jedan nisam našao (našao sam zamjenski).....no nažalost ploča je ostala mrtva.....ovo se vidi ali može biti još nešto oštećeno......to što ti se vrti vent neznaći ništa....samo da ploča daje struju
meni su prdnili kod RAM kontrolera, ploča je čak uspjela uspješno postat kad bih izvadio CPU da ga nema, ali kad bi trebala provjerit RAM nije bilo nikakvog posta....i naravno sukladno tome nije bilo ni signala na monitoru
e sad šta eventualno možeš probat napravit, ja na ovim slikam nevidim što je to izgorilo......ako ni ti nevidiš oznake na komponenti onda nađi nekog s istom pločom pa nek ti kaže što piše na toj komponenti.....nađi tu ili zamjensku, odnesi nekom dobrom majstoru da ti polemi i drži palčeve
sretno
BTW...meni ovo (mutno je pa se nevidi) više izgleda na neki SMD tranzistor
|
Ok, hvala. Nego kaj mislis jel bi proslo kad bi nasel nekog ko ima takvu plocu i garanciju pa ih probal zajebat?
Inace skeptican sam prema tim lemovima i kemijanju, upitno je kolko bi to jos radilo...
Ja bi je radije ovak prodal i kupil novu ili probal zmuljat nekaj s garancijom...