Citiraj:
Autor blava
Kupio sam action/sport kameru jer sam vidio da je akciji za 190 kn.
Sve super,doslo,ali kvaliteta videa i zvuka na razini tostera.
Znam da za tu lovu ne mogu ocekivati cuda,no kasnije sam googlajuci saznao da je ta kamera zapravo kopira GoPro,a ja sam izgleda dobio kopiju kopije lol.
I sad da li ja imam pravo zalbe na ebayu jer sam dobio kameru na razini Nokie 3310,ocigledno seller prodaje fake kamere pod pravim imenom te druge kamere i meni je uvalio fake.
|
Reci mu da si primio kameru, ali da postoji problem, a problem je da je kamera fake i da želiš full refund. Vidi kako će reagirati, bit će natezanja ali ne daj se. Ako te bude ignorirao imaš opciju not as described -> counterfeits/fake, to mu onda ostaje zabilježeno u ebay sustavu, a ni jedan prodavač ne želi to.
Citiraj:
Autor Los Sam
Ima jos tko problema sa paketima koji su poslani preko Belgijske poste s tracking numberom "BDDUxxxxxx"?
Naime imam nekoliko takvih paketa koji nikako da stignu, a sve ostalo stize, cak rekordno brzo.
Za jedan sam vec dobio refund, za druga 2 cu morati skoro kontaktirati istog sellera. U tome je najveci problem, ispast ce da lika zelim zavaljat, a sve salje s tim TN-om koji to uopce nije jer daje samo status slanja. Vec sam imao posla s tim...
|
Nisam imao slučaj kao ti, ali imao sam slučaja da ljudi napišu bezvezni tracking number, a pošalju najobičnije/najjeftinije. Sve je stizalo samo dosta kasnije, ovaj tvoj možda nije ni poslao.
Jesi provjerio na našim stranicama
http://ips.posta.hr/ tu nekad zna brže ažurirati.