View Single Post
Staro 11.09.2015., 12:14   #17447
MOTOR MARY
Pink Wraith driver
Moj komp

MOTOR MARY's Avatar

Datum registracije: Mar 2015
zaista je zanimljivo koliko je mad max kontroverzan.

ja ga još nisam pogledao drugi put, ali predosjećam da ću ponovno uživati. kak nisam baš prvi lovi kupio sam onu cinestar srijeda ulaznicu 6 dana unaprijed. 6 dana izbjegavanja spoilera i povremenog pomišljanja "joj, gledat ću novog mad maxa uskoro." naravno, krcata dvorana i sjajna atmosfera. nije se na predstavu išlu slučajno, ljudi su, kao i ja, željeli vidjet tu ludu vožnju iz trailera i doživit taj uništeni svijet.

evo, još za kraj samo ona čuuudna scena dijaloga u kamionu između Furiose i Maxa. kad Max gotovo da nema replike, ne kaže ništa kul.. Tom Hardy sam zbunjeno/tupo gleda kad mu ova nešto priča o svom životu. na tu scenu se par ljudi u kinu nasmijalo. meni je to bilo genijalno. gledamo taj sjeban svijet i ljude i fakat je dobra scena vidjet da ni oni sami nemaju što reć na te teške priče iz njihovih života. onak, nema se tu što reć.. samo ideš dalje, radiš što misliš da moraš. scena je i meni bila smiješna, ali siguran sam da se drukčije doživi sa 200 ljudi oko sebe, i dok ju gledaš solo.

isto tako siguran sam da je drukčiji osjećaj skinut torrent i pogledat film, i otić u cinster isprintat svoju kartu tjedan dana ranije i nosit ju u novčaniku i veselit se.

vidjet ćemo za par godina hoće film išta vrijediti. ja sam jedan od onih koji su vrrlo entuzijastično pristupili filmu i koji su iz njega izvukli velik užitak. (a možda su ponešto i projicirali/sami sebe uvjerili. )
MOTOR MARY je offline   Reply With Quote