Citiraj:
Autor bertone
Jep, hebeni sam rejser jer drugom ili eventualno trećom dođem za par sekundi do ograničenja i uključim tempomat pa stavim prst u uho i i zujim.. zapravo stavio bih prst u uho i zujao no ne mogu jer ..
|
Mislim da jedi nešto drugo htio reć - rejseri koji ga čim se otvori zeleno ubrzavaju do daske i idu preko ograničenja će na slijedećem semaforu obavezno doć na crveno i morat stat. Tako je na zelenom valu, doživim takve situacije stalno. Ja ga ubrzam na cca 50 i vozim na toj brzini, i ako je takav racer u mojoj traci, odaberem drugu ako mogu i obavezno ću ja na zeleno doći s brzinom od 30-40km7h i prozujat pored njega dok on ubrza.
Citiraj:
I usput, vozeći se u vrijeme kad nisu prometne gužve (i kad su drugi vozači normalni) može se recimo voziti s tempomatom na maksimalno dozvoljenoj brzini na potezu od recimo Kustošije do Podsuseda a da se ne dotakne gas ili kočnica.. samo što je to jako rijetko
|
Otkad su prije par godina stavili semafor za billu nakon oranica, a nedavno i semafor za onu ulicu gore desno prije oranica, to je praktički nemoguće.