To intel ima iste fore kao i ATi, prodaješ dok ne napuniš dućane, a onda kada ljudima usfali onih sporijih ti brže deklariraš kao sporije. Cool, ako je čovjek svjestan šta ima u kutiji. Mislim tako je i ATi na početku rezao punokrvne 8500 na 250/250 pa ih prodavao kao LE. Tam se jednostavno prepišu brojevi sa grafičke, ode se na site i pozove stranica za detekciju kartice, upišu se brojčeki i možda se postane ponosni vlasnik nove/stare 8500 275/275, preflasha se BIOS i to je to. Meni je netko pričao da se procevi bez obzira na takt prizvode iz istog wafera, tako da u istom waferu budu i 2,0 i 3,06 GHz, jedino se malo proba na koliko su stabilni i onda se pakiraju po želji intela (zaključa im se množitelj). Kao odvojeno su se proizvodili do pojave FC-PGA jezgre, bila neka fora u cacheu (celići su imali do onda kvalitetniji cacahe jer je radio na punoj brzini jezgre, a kod pravih pentiuma je radio na pola (se sjećate)) pa sada u sve ide isti pa zato se rade od jednom samo je razlika u količini, mislim.