Da pojasnim pojam štedljivih vozača na IRL primjeru.. znači meni dragi štedljivi vozač vozi ovako:
- prvi je na semaforu Av. Dubrovnik smjer istok, lijeva traka za skretanje u lijevo na Av. V. Holjevca
- pali se zeleno, a on ključem pali auto (jer ga je ugasio kako bi štedio dok stoji)
- napokon kreće i nastavlja Av. V. Holjevca lijevom trakom cca 50 km/h (iako je ograničenje 60)
- nakon 150 metara diže nogu s gasa jer mora skrenuti lijevo u J. Antila iako ima još dobrih 100 metara do proširenja, odnosno dodatne trake za skretanje lijevo čime ako vozi dizela usporava motorom brutalno, ako je benzinac nešto blaže i ne jebe ga pol posto što su semafori tako sinkronizirani da svi oni koji na vrijeme krenu i voze propisanom brzinom mogu proći križanjem Av. V. Holjevca i Antilove u smjeru sjevera na zeleno
I koje je rješenje? Prestrojiti se u desnu traku i opaliti po gasu kako bih uhvatio zeleno čime:
- ne mogu štedjeti jer sam morao uposliti barem 70-80% od raspoloživih KS i okretnog momenta
- debelo sam otišao preko ograničenja jer mi je odmah na početku uzeo 3-4 sekunde zelenog svjetla na Av. Dubrovnik i još 5-6 dok je trkeljao 50 km/h
- morao sam jako ubrzati i prestrojavati se pa ostali vozači kažu/pomisle; gle divljaka za volanom
Što se tiče potrošnje, može se i gradom voziti štedljivo uz poštivanje ograničenja (znači do 10 km/h iznad ograničenja) ali samo ukoliko je promet protočan, ako nitko ne zuji i piše SMS-ove ili lajka na faceboku, ako svi prate promet oko sebe.. jbg, utopija..
Inače, jutros sam (između 8,30 i 9,30) potegnuo na relaciji N. Zagreb - Kustošija i natrag i po BC mi je potrošnja bila 4,9 lit, a prosječna brzina kretanja 46 km/h.. no promet je bio rijedak i skoro da nitko nije zujao dok vozi.. uobičajena potrošnja se kreće od 6,5 (normalni uvijeti za ZG) pa do 9 lit kad vozim između 15,30 do 17,00, a prosječna brzina je tada možda 35 km/h.
No tako nam je kako nam je.. i može biti samo gore, bolje ne..