Moj je redizajn verzija, sto znaci unutrasnjost je svjetlosnim godinama ispred one prije redizajna.
Naspram BMW-a, moderniji izgled iznutra, vidi se da je BMW-ova unutrasnjost iz 2005. Merc je iznutra malo luksuzniji i usudio bih se reci nesto kvalitetniji.
Sjedala u Mercu su elektricna i s lumbalnom potporom, ali BMW-ova socijalna su mi bolja (ne bole me ledja u BMW-u), Mercova su tvrdja.
Mercedes daleko meksi i udobniji ovjes makar je Avantgarde, ali ne lezi ni blizu kao BMW.
Volan na BMW-u je pravi vozacki, direktan i tvrd. Na Mercu je cini mi se progresivni elektricni, informacija s podloge ima, ali ni blizu kao BMW hidraulika.
Merc je automatik, i to zbilja sljaka vrhunski, nije brz kao DSG, ali ga je jako fino za voziti.
U nekim stvarima je bolji Merc, u nekima BMW, sve je do osobnih preferencija na kraju.
Meni osobno je Merc bolji samo zato jer je automatik i sto ima 60KS vise (204)

A ovo za Golfa ti ne vjerujem, Golf je obican auto za mase, nista posebno. Za pravu usporedbu trebas otici na pravi put, a ne po lokalnim cestama. Ja sam sa svojima odradjivao po 1500km u jednom danu s brzinama krstarenja do 200km/h i tu Golf nema sta traziti u usporedbi sa srednjom ili visom klasom (zato je i odgovarajuca razlika u cijeni).