View Single Post
Staro 01.09.2015., 12:05   #14
dada-as
Bot Maker
Moj komp

dada-as's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Evo da dignem ovu moj stari topic iz mrtvih. proslo je dvije godine. I dvije godine sam se ja navlacio s ovim problemom.

Znalo je raditi mjesecima kak treba. Da bi mi nedavno opet pocelo skripiti. I naravno smrznuo mi se cijeli sustav. A kako ovaj komp koristim vise kao server na kojem pokrecem raznor azne programcice, on mi je jako potreban, a i da bude stabilan.

Pa sam odlucio popravljati:
Imam 2 maticne, jedna je socket am2+ a druga samo socket AM, imam 2 processora koji su onak po izgledu jednaki. AMD x2 64 bit, jedan je ovaj iz mog potpisa, a drugi je neznam koji, ali u toh bransi, sad jel 3600 ili manje neznam.

Krenuo ja popravljat i napravio sam prvo da sam zamjenio maticnu, nije radilo, cak nisam vidio ni sliku, ni pocetno ono odbojavanje biosa. Vratio ja staru amticnu i ubacio novi processor i ista stvar.

I sad nemogu nikako da dobijem sliku. A sto vise mi je cudno da kad sam pokrenuo PC bez rama, maticna nista ne pisti. Jel moguce da su obje maticne krepale?

EDIT: Evo nekako sam prespojio opet i sad sam sredio ovaj drugi procesor koji je 4200+. S njim sad radi ko urica, samo je pitanje kako dugo. Ako se pojave problemi onda cu probat ovo s ciscenjem utora.

EDIT: Evo radilo mjesec dana i opet krepalo sve. Izgleda da je i maticna i sve oslo kvragu.

Zadnje izmijenjeno od: dada-as. 21.09.2015. u 19:20.
dada-as je offline   Reply With Quote