Citiraj:
Autor ozren
Ako netko treba vulkanizeru, onda je po meni no1 Bero (Autolab u Radničkoj).
|
Preporučio mi je Marko / crveni Evolution IX.
Čuo sam za pohvale i valjda ću ove zime pripremiti
Citiraj:
Autor syss
kad ima previše konja 
|
A koliko ga ima?
Citiraj:
Autor Garro
Yup, još je imam i baš su napravile nekih 10 tis. km. Jučer su bile na autobahnu, prešle nekih 300 km konstantnom brzinom od 130-140 km, auto natovaren i gume napumpane sukladno tome, stanem na benzinskoj i pipnem ih. Tople da se ne može držati dlan na njima dulje od par sekundi i ljepljive kao da su namazane ljepilom. Potpuno kužim da se brzo troše, ali drže kao mutave i to mi je najvažnije.
Za razliku od starih Goodyear Eagle F1 i Eagle F1 Asymetric 2 puno bolje se ponašaju pri kočenju po kolotrazima.
Uglavnom, nisam neki sportaš, ali bi ih opet kupio. 
|
za Eagle F1 Asymetric 2 - prije dva tjedna dečko je poslao upit na Facebooku i njima je trebalo 4 dana da odogovore. Guma doslovno puca po bočnicama (izgledaju kao rezane skalpelom) i bile su pravilno pumpane. citat "GoodYear mi se još jednom ispričao na pucanju gume i savjetovao da se obratim Slovencima gdje sam i kupio gume kao službena reklamacija. Eto... pojeo vuk magare. "
Ja baš tražim taj komentar i sliku na facebooku. Ipak su oni izbrisali za neugodnost.
Dakle, nikada nisam volio BAD YEAR.
Citiraj:
Autor syss
imao sam f1 (ne asimetrik) i pe2... ne stane to u istu rečenicu koliko su mišelinke bolje u svim pogledima.
čak na mojih 75hp.
|
pa 75ks nije baš bijesno da potroši šporke gume.
Još malo na proljeće mjenjam svoj Michelin Energy Saver (od bivšeg vlasnika auta). Da ne budem prost, ne vrijedi na mokrom kao na ledu. Da, moj krumpirowagen sa 110ks i 288mm diskovi pa ga blokiraju.
Ovisno o raspoloženju nekada idem na staroj cesti da uživam preticati