Tema: Automobili
View Single Post
Staro 30.08.2015., 11:45   #16475
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Autor burmuz Pregled postova
MA, ima ih više tamo. I svi te vuku za rukav, "ajde ajde"... Samo mi nije jasno kako znaju koga treba vući, jer ne vuku sve. Haha XD
No da, odsjeo sam u hotelu Planet. Ispred mene Ferarrijeva tvornica a iza generalno sjedište za F1. Reko ok
Ti Talijani su pravi fanatici i zato me jako fasciniraju.
Mi smo pri povratku sa VN Belgije 2011. otisli u Maranello. Obisli muzej, pushstart, Santagatu Bolognese i usli u tvornicu i muzej Lamba. A sve je relativno blizu.
Ovi moji su i godinu prije bili u Maranellu kad su isli u Monzu pa su znali sve.
I onda 2012. krenemo u Monzu, obisli hrpu toga sto se tice auta i utrkivanja i opet zaglavimo oko muzeja i pushstarta.
Modena je odmah do Maranella pa smo otisli u muzej Enza Ferrarija. Zbilja se ima sto za vidjeti.
Svaka fuckin ulica koja je blizu neke staze ili pogona je Enzo e Dino Ferrari, Gilles Villeneuve, Schumacher...

Mi smo odsjeli u Maranello Villageu oba puta. Hotel od 4 bloka; Monza, Daytona, Suzuka i Le Mans.

Malo sam otisao u off, ali ovaj dio Italije je cudo za sve koji vole automobile, utrke i sl. Da ne idem u detalje o jos nekim stazama i tvornicama u blizini..

Intel Core 2 Duo E8500 @ 5516 MHz
aski je offline   Reply With Quote