Tema: Automobili
View Single Post
Staro 26.08.2015., 12:56   #16391
adaksinjo
Premium
Moj komp

adaksinjo's Avatar

Datum registracije: Dec 2011
dao sam ravno 4000€ za isti auto. clio 2 ph2 1.6 16V, ne znam koja razina opreme jer je dosta toga naruceno zasebno. uglavnom 2005. godiste, 40,000km kad sam ga kupio, maglenke, xenon, automatska klima, bocni zracni jastuci, diskovi na sva 4 itd.

otvorenom cestom po ogranicenju do posla i natrag 6,0l ravno, ali zbog kojekakvih kracih ruta i redovitih odlazaka do zga, potrosnja je oko 6,5 (napravljeno 8000km otkad ga imam, al prvih par tocenja nisam ubacio na sprintmonitor). takoder otisao na more s njim ove god, ukupno 1200km u tih 10 dana, potrosnja oko 7,5, ali takoder autocesta pun gas i puno drljanja po jadranskoj magistrali, otocima itd, inace i na autocesti trosi manje.

detaljna potrosnja goriva je na ovom linku, klima radi non stop na automatski od pocetka lipnja: http://www.spritmonitor.de/en/detail/706663.html

u pocetku sam i ja racunao da je preplaceno, ali nek slobodno ljudi kupuju kvrge od auta za 2000e, a onda te on u iduce 2-3 godine kosta jos tolko.

bez zelje da nekome rastu sijede i da ponovno krene rasprava dizel-benzin, clio 1.6 16v na otvorenoj cesti uz voznju po ogranicenju trosi 5,5l, a to se vrlo lako postigne na nacin koji Vuco veli, lagano s gasom i kocnicom i deri misko.
adaksinjo je offline   Reply With Quote