Citiraj:
Autor bambi56x
Što ne? Vidim da ih ima s plinom ugrađenim za prodaju s pristojnim kilometrima prijeđenim.
I ima negdje neki forum ili nešto gdje se može to vidjet koji motori su dobri za plin i to?

|
Osobno nikad nebih vozio auto na plin a koji mora imati ugrađen dozator za flashlube. To znači da ima loše napravljene do sjede ventila koji bi izgorjeli na plinu bez toga. Što ne znači da i uz flashlube nebudu otišli, posebno ak voliš auto stisnuti. Plus Mazda ima blesavi sustav upravljanja injektorima tak da preko 2500 okretaja ak se ne varam, prepolavlja vremena ubrizgavanja i prelazi na polugrupno ubrizgavanje, a to je problem za plinski ecu. Neki plinski ecui imaju opciju u sebi "mazda Lean" i to radi, al pitanje je dugoročno kao to radi. Osobnih iskustava nemam, al baš sam neki dan o tome pričao s meštrom iz TIDALA servisa.
Inače godinama se vozim samo na plin, trenutno imam dva auta. Htio sam i ja Japanca, al rekli su mi samo Honda na plin radi odlično bez flashluba, Japanci, korejanci, Ford i slični izbjegavati, posebno ak voliš stisnuti auto.
Ak ću uzimati Japanca, to bude Accord 2.4 sa plinom