Tema: Automobili
View Single Post
Staro 26.08.2015., 00:33   #16384
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
sad ćemo elaborirat tvoje postove druže ceki
1. auto ide - ne ide
2. servis - gutao ulje skoro ko bengu, propišala brtva glave motora pa trebalo onda nježno s njim dok ne prođe neko vrijeme i onda opet na servis na zatezanje dotične
3. pouzdanost - nije
4. 12-14l gradske vožnje ništa čudno
dakle sdi auto koji nije ni dizel, ne ide s mjesta, troši nemilice benzina i još k tome se kvari (oke ovo zadnje možemo uzet kao olakotnu okolnost), ali brate mili... realan sam, nisam nagao i NE NAPADAJ ME!!!
Ja ti velim - od toga svega, samo je potrošnja problematična. Velim ti, ljudi se uredno voze sa 60-75KS po gradu, a nisu svi 1.2 Renault motori iz Clia
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Mislim da bi potrosnja, pod uvjetom da nije neka bjesna, trebala bit sekundarna stvar kod auta od 2k ojra, bitnije je da kvarova i eventualnih servisa bude sto manje i da su djelovi dostupni i jeftini odnosno birat auto na temelju toga.
Baš to. Obzirom da se na tu lovu ide na stare aute, relativno se može saznati sve o + i - svakog auta starijeg od 10+ godina.
Citiraj:
Autor bigAdvance Pregled postova
Za 2k eura se da nac Clio sa 1.6 16v motorom, dynamique opremom i automatskom klimom
Auto leti a trosi nista skoro
Ili je staro pa će biti mrtvo - ili je odmah kod kupnje mrtvo. Bez da ima 300 000km, jako mi je teško u to povjerovati. Za 4000€ možda.