Dakle ovakva je situacija...
Kod Amisa sam od samog njihovog početka obzirom da živim u okolici Velike Gorice i njihova usluga mi je bila od početka dostupna, a ja sam gledao kako da brže-bolje zbrišem što dalje od HT-a.
Imam 3 u jedan paket, nisam već odavno pod ugovorom, a sad se neke stvari mijenjaju. VDSL nisam mogao dobiti, parica mi je u banani, daleko sam od centrale, D/L mi je ispod 11 Mb/s.
Saznao sam da je HT postavio nedavno novu centralu u mojoj blizini, razvukao optiku itd.
Mene sad zanima kako stvari stoje, gledano s tehničke i pravne strane. Ima li Amis mogućnosti, odnosno pravo, zatražiti da se mene prebaci na novu centralu? Dali Amis ima pravu zakupa, obzirom da je infrastruktura HT-ova?
Sudeći po postovima na ovom podforumu, rekao bih da ovdje ima ljudi koji su bliski Amisu i kuže se dosta u ovu problematiku pa se nadam da bih mogao dobiti kakav pametan savjet.
Stvar je u tome da sam generalno zadovoljan Amisom kao providerom i definitivno mi se ne prelazi k nekom drugom, a pogotovo HT-u, ali ako će biti velika razlika u kvaliteti veze biti ću stavljen na kušnju