Evo testić na optici, down je smanjen jer su 2 risivera uključena i ovaj usrani pap uređaj koji ždere isto megabit (možda i više malo) kolko sam skužio smeće prokleto i još mi i struje dodatno sisa skupa sa routerom.
Sa netom sam zadovoljan zasad kolko imam pola godine već, kvaliteta slike im je i dalje užas na iptv-u kao i softver na albisima također sam sa telefonom imao problem šumovi razorazni dugo su mi to riješavali i sad sa ovim PAP uređajem je riješeno bar što se tiče šumova, ali i dalje primjećujem probleme neke kad sugovornik priča i ja uletim recimo mu u riječ njega mi na slušalici utiša to mi se na b.netu nikad nije dešavalo, a da ne govorim kvaliteta slike kolko je bolja na b.netu nego kod amisa. No kod mene je bilo problema sa štekanjem slike na b.netu koje nisu mogli riješit tako da sam bio prisiljen radi toga otić i zajebo se kad sam uzeo iptv od amis-a, mislio sam ono optika pa nebi smijelo bit loše a nisam imao kod kog pogledat primjer da se sam uvjerim, kad ono stream isti za sve, banana. Pa kombiniram sad neke stvari malo istražujem šta mi je najbolje napravit možda neki satelit uzet ili neki stream box pa na taj način riješit, a možda u međuvremenu neko čudo se kod amisa desi pa se to sve popravi, vidit ćemo.