Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 20.08.2015., 09:39   #33261
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor fran123456 Pregled postova
Uzeo sam ih jednom, previse cimeta u njima za moj ukus. Ledo jos uvijek ima najbolje od tih smrznutih jer jedini koristi sljive (nema pekmez punjenje kao ostale)
Thanks, volim cimet, ali mi sa šljivama ne paše kao s jabukama. Mislim da ću onda preskočiti osim ako ne budu na nekoj jačoj akciji.

Citiraj:
Autor KhongLo Pregled postova
Prvo sam ovo pročitao kao: tako me počne frkat (u trbuhu) na ovakav način žderanja knedli , jer to je jedino što mi se čini da bi moglo ispasti kao rezultat. Sorry kaj frkčem, al knedle + kiselo vrhnje + šećer neće dotaknuti moje neandertalsko nepce .
Uf, pa to je brutalna kombinacija, i ja ih tako znam jesti. prezle, kiselo vrhnje, šećer.

Citiraj:
Kad već voliš takve "egzotične" kombinacije, nadam se da ćeš jednom završit negdje u Belgiji ili Francuskoj, ako već nisi bio. Šta ti naprave od hrane, da te bog sačuva. Krumpir u zrnu posipavaju nekim slatkim mrvicama koje bi normalan čovjek inače stavio na tortu ili sladoled, fino prečenu svinjsku šniclu upropaste sa slatkim umakom, pileća prsa zaliju s nečim što liči na mješavinu octa i antifriza... Da ne nabrajam dalje jer se ne želim prisjećati tih katastrofa. Tjedan dana sam živio na čokoladi i sladoledu jer u blizini nije bilo McDonald'sa, Burger Kinga ni pizzerije. Imaju samo onaj Quick, al ti i u peciva za hamburger valjda stave kilu šećera. Ako ću još ikada morati ići tamo, putovat ću ko Česi kad dolaze na Jadran - paštete, mesni naresci i slično tome

Ima ti takvih kombinacija i bliže, Austrija, Njemačka. Svinjetina/piletina sa slatkim umacima od jagoda/višnji, čak i šlag

Meni čak i pašu neke takve kombinacije