Citiraj:
Autor fran123456
Uzeo sam ih jednom, previse cimeta u njima za moj ukus. Ledo jos uvijek ima najbolje od tih smrznutih jer jedini koristi sljive (nema pekmez punjenje kao ostale)
|
Thanks, volim cimet, ali mi sa šljivama ne paše kao s jabukama. Mislim da ću onda preskočiti osim ako ne budu na nekoj jačoj akciji.
Citiraj:
Autor KhongLo
Prvo sam ovo pročitao kao: tako me počne frkat (u trbuhu) na ovakav način žderanja knedli  , jer to je jedino što mi se čini da bi moglo ispasti kao rezultat. Sorry kaj frkčem, al knedle + kiselo vrhnje + šećer neće dotaknuti moje neandertalsko nepce  .
|
Uf, pa to je brutalna kombinacija, i ja ih tako znam jesti. prezle, kiselo vrhnje, šećer.
Citiraj:
Kad već voliš takve "egzotične" kombinacije, nadam se da ćeš jednom završit negdje u Belgiji ili Francuskoj, ako već nisi bio. Šta ti naprave od hrane, da te bog sačuva. Krumpir u zrnu posipavaju nekim slatkim mrvicama koje bi normalan čovjek inače stavio na tortu ili sladoled, fino prečenu svinjsku šniclu upropaste sa slatkim umakom, pileća prsa zaliju s nečim što liči na mješavinu octa i antifriza... Da ne nabrajam dalje jer se ne želim prisjećati tih katastrofa. Tjedan dana sam živio na čokoladi i sladoledu jer u blizini nije bilo McDonald'sa, Burger Kinga ni pizzerije. Imaju samo onaj Quick, al ti i u peciva za hamburger valjda stave kilu šećera. Ako ću još ikada morati ići tamo, putovat ću ko Česi kad dolaze na Jadran - paštete, mesni naresci i slično tome
|
Ima ti takvih kombinacija i bliže, Austrija, Njemačka. Svinjetina/piletina sa slatkim umacima od jagoda/višnji, čak i šlag
Meni čak i pašu neke takve kombinacije