Citiraj:
Autor Drug Brko
Zato se ne treba bazirat i kupovat samo jedne Android telefone tj. od samo jednog proizvođača. Evo gle Sony. Sve Xperije Z su dogurale do 5.1.1 a nije isključen ni M. Z je stara 2 i pol godine, dakle 30 mjeseci, krenula je sa 4.1.1 JB a sad će dobit 5.1.1 i M nije isključen.
S5 je godinu dana star uređaj i imat će jednu nadogradnju. Sa KKa na LP koji nije full stabilan pa upgrade na stabilniji LP koji se još čeka...
|
To sam se jako iznenadio. Upravo tada, kad su izdali Xperiu Z, sam popizdio na Sony, jer su nas na Xperiji S ostavili na cjedilu i kao zadnji sustav nam dali užasni 4.1.2, i to nakon samo godinu i 5 mjeseci od izlaska. Sramota. I onda odjednom im svi telefoni dobivaju updateove. Nisam se bazirao na jednog proizvođača, ali kad Samsung manje više najčešće nudi najbolji omjer zaslona, trajanja baterije i kamere. Ostali naprave dobro dvije stvari, i onda treću zaseru do bola. I Sonyev sustav mi se ne sviđa, prećelav je, nema ništa na njemu.
Citiraj:
Autor gin.tonic
Note 3 je dobil Kitkat i Lollipop, je najbolje da dobi i Marshmallow 
|
Reci mi jedan dobar razlog zašto ne bi dobio novi android? Ako je Note 2 dobio kitkat, onda ovaj sigurno može dobiti marshmallow.
Citiraj:
Autor bubimir13
Kad si od Samsunga vidio kakvo opravdanje? Šta je sa A serijom koja isto neće vidjet 6.0? A čujem i da LG će izostavit G3 sa popisa za 6.0... Da se zamisli čovjek 
|
Ostavit G3 s popisa? Stvarno su stoka ako to naprave. Mislio sam da su se popravili kao Sony, ali ništa od toga.
Citiraj:
Autor Mar
Ja neznam šta su ljudi zapeli za te konstantne updateove. Mobiteli najbolje rade sa originalnim romom ili eventualno malo pokrpanim. Sve novije verzije su generalno lošije, troše više baterije, trzakaju više i sl.
Prvenstveno zbog toga šta proizvođač nema interesa updateati nego optimizira software za aktualni model.
Android je takvo smeće od OS-a, niti nakon 5 major verzija nisu napravili da radi normalno na ultra jakim mobitelima nego uvik neki bugovi, leakovi, problemi sa baterijom, triba ga restartat svako toliko itd.
Šta mislite da će 6ica ispraviti sve? Koliko ispravi stvari toliko će donit novih problema 
|
Ma jel? Da najbolje radi s originalnim romom...
Mnogi mobiteli su kroz updateove "preobraćeni" i rade bolje nego što je to bilo s originalnim romom.
Lijeni su napravit ljudima novi sustav za mobitel, pa se izvlače na smiješne odgovre, čemu se i debili smiju. Da sam kupio neki jeftiniji mobitel, ne bih riječ rekao, ovako je to sramota. Pazi, jedan iPhone 4s još uvijek dobiva updateove