View Single Post
Staro 16.08.2015., 14:58   #17326
m4dm4n
Does youer dewg byte?
Moj komp

m4dm4n's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor Bravo Pregled postova
Pogledah Mad Max

c/p
..izvedbu pak teško ocjeniti jer je u čitavom filmu govorio manje nego Kerum u Saboru.

..filmu koji je cijeli u biti vožnja od točke A do točke B i onda vraćanje na početak je previše, koliko god moćno to izgledalo.
Jesi li ti uopće gledao prva dva nastavka?

Na kritiku broj jedan :

Izvadak iz MM2 :
"only had 16 lines of dialogue in the entire film, and two of them were: "I only came for the gasoline.""

Ni jedinica nije ništa posebno opširnija u komunikaciji.

Kritika broj dva :

Apsolutno sva tri dijela su napravljeni na tu foru.

Tak da iz svih ovih kritika naših forumaša na ovoj temi zapravo zaključujem da se njima uopće MM kao serijal uopće ne sviđa, i to je ok, poštujem. No Fury road se napada sa takvim glupim argumentima da je to za nepovjerovati. Ili ljudi nisu gledali prvu trilogiju,ili su je zaboravili a u sjećanju im je ostala neka njihova verzija filmova.
Kao da se Alien serijal napada argumentima da je vrlo mračna atmosfera, i da je glavna glumica nekako izolirana iz cijele tamo ekipe i doima se udaljena duhom.

Fury road je povukao maksimalan duh koji je mogao iz prva tri dijela, priča je vrlo slična , što meni osobno odgovara, vizualno predivno, scene akcije su onak humoristično ubrzane kao i prije (ako je to uopće tko primijetio), i meni osobno, ako je itko mogao zamijeniti Gibsona, to je Hardy.

Ono, ak ćete već kenjat, imajte ili bar neke kvalitetne argumente, ili se distancirajte od tih filmova sa rečenicom : "Meni ne paše taj žanr", i sve ok.