View Single Post
Staro 27.09.2005., 21:20   #5
gremlin33
just like Registered User
Moj komp

gremlin33's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
a ja sam već skinuo trial 120days ISA Server...
sutra ću ga pokrenut pa šta ispadne
za nod sam čuo al' si ti upotpunio rupe,,,,

e, da ja imam 2harda od po 200gb i jedan 80gb,ploča podržava Raid0,1 i 5
trenutno je isključeno to u Biosu

al' to nema tolko veze sa pitanjem koje želim postaviti
naime
čitam ali baš mi nije jasno
ja sam instalirao te windowse na onaj 80gb Hard
on nije particioniran i probao sam sa meni jedino poznatim PowerQust PartitionMagic 8.0 podijeliti taj hard na 2 particije ali mi PM veli da nemore jer je registrirao da je to WinServer...mogu li ja kako tome doskočiti?

- što ću s ona vražija 2x200gb harda kako da ja njih sve publiciram ostaloj škvadri
inače ja sam na svakom Hardu napravio po folder i sherao ga (nisam stavio nikakve limite) i blah
u propertiju od usera ima mjesto samo za jedan(nisam siguran kako se to zove) home folder odnosno prilikom logina(korisnik) automatski se taj HF mapira pod neko unaprijed određeno slovo...
kako staviti i onaj drugi Hard da se automatski mapira(da ne trčim čitavu noć po katovima okolo,zato štoi se nekom odmapiralo ničijom krivnjom ili nešto deseto)

Skriptom?,kakvom skriptom...vidim da ima mjesta tamo da kad se korisnik logira da se izvede skripta...al ja nisam nigdje našao u knjigama kakvog bi to formata bilo..di se sprema..a da ne pričam da neznam napisat...
pa sam zatim čitao da se Hard može "konvertirati" u dynamic format i vidio sam to(al se nisam usudio kliknut) i da kad bi oba ta konvertirao..da bi ih mogao nekako "mountat" u jedno slovo...i inda bi imao nako laički rečeno 400mb na jednoj "particiji"
...
i sad sam umro od silnog pisanja...
i moram pomoći susjedu poboldati fontove