View Single Post
Staro 12.08.2015., 21:03   #6534
Drvoje
Split resist itself!
Moj komp

Drvoje's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
Citiraj:
Autor Bigdaddy Pregled postova
Slažem se kupio sam i ja jednu 280x na tržnici sapphire vapor-x ali i ta mi bila preglasna pa mjenjao za ovu i moram reći nisam se pretjerano usrećio.
Moja Sapphire je sasvim solidna sa stock coolerom po pitanju buke/temperatura (koji nije Vapor, već "slabiji" Dual X) - ok buka je i stvar subjektivnog dojma...

Šteta šta se nisi zaigra sa brzinama na ventu prije prodaje ili protokom zraka u kučištu.

Citiraj:
Bila do prije 3h na nabavi od MagazinRS 1900 odjednom netragom nestala

Znači po vašem bi bilo -> 285 = 380 -> 280 -> 280x zanimljivo i meni malo iznenađujuće ali definitivno ste tu potkovaniji od mene pa ću onda to i shvatit tako i tako ću i gledat kod daljnje nabave.
285 je sličan drek po pitanju performansi kao i 280 (nešto su viši taktovi, malo noviji čip manje potrošnje, ali je uža memorijska sabirinica i ima manje memorije, i tribala bi bit u prosjeku jeftinija, a ne ista ili skuplja od R9 280 kao šta je u nas trenutno slučaj)

Usporedba (referentne R9 280 protiv Sapphire R9 285)
http://www.anandtech.com/show/8460/a...-r9-285-review

Citiraj:
Znači kolegi je odgovor kao i meni ako uzimaš novu onda R9 280 ali dobit nećeš puno ili možda on hoće!?
Tebi se gotovo i ne isplati nova, njemu relativno (ići ćeš vratiti se nećeš poginuti )

Pomelo mi sig -.-
Drvoje je offline   Reply With Quote