View Single Post
Staro 11.08.2015., 19:34   #887
Manuel Calavera
Premium
Moj komp

Manuel Calavera's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
BTW došao ispod drveta koje je srušeno preko kamena i quicksejvao (naravno izrokao me čim sam krenio dalje).
Jbga trebalo je šprint do kamena ravno. Onda napucat one 2 kutije ispod drveta da ne smetaju kad pokušavam ući tamo, zatim trčat do tamo (99% puta me ubije zadnji metar ili kad dođem do drveta).

Kad uspijem doći do drveta treba ćućnit, pa low ćućanj, pa ići ravno i uspit se podvuć ispod drveta (treba 100 pokušaja), i u međuvremenu se naravno rokati health pacovima kad me roka da bi imao minimalne šanse preživjeti i ući ispod.

Međutoa nakon što loadam ispod drveta:

- glitch sa drvetom, postane prozirno, ajd što tekstura propušta, ali i kao da drveta+kamena nema, izroka me odma prve sekunde poslije loadanja, nekad nakon par sekuni (stvar sreće, odnosno glitcha)
- btw i zapeo sam ispod toga drveta. Ne mogu nikud. Crouch, low crouch, gore, dolje, ljevo, desno nikud... Mogu samo čekat da me ubije odmah ili koju sekundu kasnije. Ranit ću se...

Mislim imam ja sejvova drugih, nije to problem, ali nakon toliko pokušaja i to mi se desi

a vidi ovoga isusa

https://www.youtube.com/watch?v=6wVSjBxpRcA

em nemam metaka za ak, nemam optiku za dotični (dobro to bi se rješilo), niti je upgrade path takav da ga mogu max (sve) upgrejdat. Nemam ni to zaštitno odjelo (možda bi mogao malo duže preživjeti). Sad mi nije jasno, dali je uopće moguće bežanijom na master to preći?

Ovo drvo ispred na 1:54, pa to polovično propušta metke, to frca na sve strane, kao da je agresivniji frajer kod mene, nebih se baš ni mogao ovako kurčiti sa izvirivanjem na 2 minute, popio bi metak. Mogu ga gledati sa leanom

Zadnje izmijenjeno od: Manuel Calavera. 11.08.2015. u 19:42.
Manuel Calavera je offline   Reply With Quote