Citiraj:
Autor syss
pošto sam čuo za takove priče da ekipa divlja jer netko ne ide na pomoćnu strelicu udesno jer ide ravno, a nisam nikada doživio tako nešto do sada, koja je ideja iza toga?
|
Evo, meni se zna desit da potrube i popizde ljudi na raskrižju Heinzelove i Zvonimirove u smjeru Slavonske jer ne skrenem na zelenu dopunsku strelicu, a idem ravno. Dođe mi da im zapljenim auto.
Na autoputu su me prošli tjedan Nijemci puštali da ja blicam našima... Oni su prepristojni.

Nemoš mi se vozit 100-119km/h u lijevoj traci zato kaj je u desnoj kamion dva kilometra daleko. Imao sam pik na te koji blicaju, ali više nemam živaca i postao sam jedan od njih. Previše je idiota koji ne znaju voziti ili umišljaju da su kraljevi ceste. I oni sadisti koji ti vole izletit sa 110km/h i vozit se par minuta paralelno sa drugim autom koji putuje 109km/h... Ufff a tek oni koji te cimaju da će se prestrojit u desnu, ali ipak nasred trake odustanu...
Bio sam nešto previše raspoložen, bojim se i reći koji mi je bio prosjek i top brzina.