Tema: Automobili
View Single Post
Staro 07.08.2015., 15:15   #16244
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Citiraj:
Autor IcyTexx Pregled postova
"Zagrebačka policija ovog će petka i vikenda, od 7. do 9. kolovoza, provoditi akciju pojačanog nadzora alkoholiziranosti sudionika u prometu, dopuštene brzine kretanja vozila i nadzora zlouporabe droga."

Jučer sam ih prvi put vidio na priključenju na Slavonsku kod Av. V. Holjevca... Nasrali se na onu ionako prekratku priključnu traku.
ima neić van onda

Citiraj:
Autor Bubba Pregled postova
Nakon otkrica AMD-a u Pezolu, primjecujem da me i dalje prati u stopu...

Pohrani.com
MA LOL

nego pazite ovo... situacija od jučer.

dakle stojim vamo:

Pohrani.com

zanemarite nepostojanje city centra preko puta... tu gdje je x sam ja.

dakle stojim, slušam pink floyde i pali se strelica desno i ono bmk jer idem ravno... uto će deda iza mene na blendanje i da kao idem, maše mi sa svojim starim kljakavim ručicama da idem negdje... reko deda nemoj ić tim putem izlomit ću te posred ceste.

ja mu pokazujem pristojno da idem ravno, a ne desno i da nemam jebeno kuda otić osim u raskrižje fakin slavonske, na šta će on još više identičnim kljakavim ručicama počet mahat i krenut me zaobilazit s lijeve strane... uto se pali zeleno svima i ja po plinu i blokiram dedu da skrene desno na što on demonstrativno trubi jer i dalje nije uspio skrenuti u svoje sveto desno

pošto sam čuo za takove priče da ekipa divlja jer netko ne ide na pomoćnu strelicu udesno jer ide ravno, a nisam nikada doživio tako nešto do sada, koja je ideja iza toga?
syss je offline   Reply With Quote