View Single Post
Staro 27.09.2005., 13:29   #61
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Originally posted by SniperWolf
Pravi UT majstor (ili bilo koje druge fps igre) bi rekao da mu je naj oružje po prilici, kada ti lik izkoči ispred tebe baš ćeš ga ripperom gađati jelda?
govorili smo koja su najbolja oružja a ne koja su najbolja za tu i tu priliku...
naravno da sa flakom neću gađat lika koji je na 300m od mene a bome neću ni sa rocket L ak je otvoren prostor.
svako oružje ima svoje prednosti i mane al postoji neka određena "ljubav" prema nekim oružjima jer se ljudi naviknu na njih i dobri su kad ih koriste.
inače rocket L večina ljudi koriste tak da mi to nekak zvuči isfurano već iako je oružje mrak pogotovo kad napuniš svih 6 raketa...

al naravno da neću bit dobar sa svim oružjima neg ću neka doktorirat da mi se ne dogode neki kiskevi...pod tim mislim frenda koji igra sa shock rifleom i stalno roka comboe, e to je doktorat.

za ripper nisi u pravu, "meci" se odbijaju u primarnom modu tak ak znaš možeš nekom ko je iza zida skeljit head shot samo tako, probaj pa će vidjet nisam bezveze to napisao.

a bome i znam šta pišem jer mi je UT jedna od naj igri uopće, je stara al je legendarna!
buljo je offline   Reply With Quote