View Single Post
Staro 05.08.2015., 16:57   #39491
Irvin
Registered User

Irvin's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Škola - powerlink 10s - i kako se ozlediti

@ Bane: izgleda da nedelju ponavljamo Krvavec pa računaj ako si za

@ Ditech: cobra, nekome glava za razmišljanje, nekome za frizure i bradice

elem,

jučera idem sredit stumpija za Krvavec, sve idem skinut...krećem od lanca kad ono prije cca 1mj sam stavijo (Mikka u Vivi) novi 1091 lanac i sada dolazi sa nekim crnim powerlinkom koji je čudo i skontam ja da nebu lako...počnem natezat kad ne ide...opet natežem i ne ide...prolazi cca 30 min no nema napretka, lomim, čupam...hajd reko idem uzet šarafcigerčić koji koristim za skidanje masnih naslaga sa pulleya i onda po glavi njegovoj udarit čekićem a njega uglavit kod onog zareza na linku i tako lupat...krenem par puta no kako je sve gipko stalno mi se izmiče i prolazi još cca 10 min...nema napretka. E kad sam ga uglavio dobrano, potegnem njega i on sklizne i pogodi me u palac leve ruke, kroz rukavicu probije i dobijem prostrelnu ranu, ušao i izašao. Kako s njim skidam te masnoće sa pulleya sva mast uđe pod kožu, crni se...krvi ko sa fontane...ispirem...kupam ga u medicinskom alkoholu, stavljam hansaplast a kako je blizu jagodice, sve pulsira i boli na dodir i sve kontam kako mi se mere ognojit zbog masti...na hitnu mi se neide i tako ja izvana namažem opet alkoholom, a iznutra piletinom i rižom i evo nemoram ga rezat, danas sve radi ko novo

Nakon toga skočim do kompa i lepo ukucam u Joutjube i dobijem ovo i rešim za cca 2,5 sec: https://www.youtube.com/watch?v=WNqtRleH1WE

Škola:
1. bosanski: 45 min, prostrelna rana palca, potrošen hansaplast, PTSP od rezanja palca
2. američki: pogledati filmić 1 min, primeniti 2,5 sec

= biram 2. ubuduće
Irvin je offline   Reply With Quote