View Single Post
Staro 31.07.2015., 18:58   #1483
Michel
Premium
Moj komp

Michel's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor nub Pregled postova
Ne muči me nešto konkretno, već sudeći po komentarima ima još ponešto dječjih bolesti, bilo to kompliciranje oko upgradea, clean instalacije (što bih svakako radio), postavka privatnosti itd.

Kako god, za sad ne vidim potrebu prelaska pošto sve što meni treba radi i na win7, sviđa mi se sučelje i dok win 10 ne ponudi neku značajnu prednost ne vidim potrebu
Mislim da ima ipak razlike u performansama između 7 i 10, jer je recimo 8.0 već bio nešto lakši na sistemu a ovo je još manje opterečujuće.

Ali ovo sa privatnosti prelazi svaku mjeru. Po meni nitko najmanje bitnom privatnom podatku ne bi smio prismrditi na 100 kilometara. Dakle volio bi dobiju milijunsku kaznu ako jednom useru zadrže jedan broj telefona ili tako nešto a da ovaj ne želi... pa jebote led, zamisli ti dokle je ta povreda došla da ti JEBENE privatne mailove neka korporacija SLUŽBENO još pročešljava.
Sjetite se sa fintom iz Eule od Chroma kad su stavili stavku da bilo koji file, podatak ili sliku koju prenesete preko njihovog browsera oni sada imaju u svojem vlasništu, ma smrtna kazna bi im trebala hahahaha a ne vlasništvo.

EDIT : Znam da Chrome nema toliko veze s Microsoftom samo kažem

Zadnje izmijenjeno od: Michel. 31.07.2015. u 19:07.
Michel je offline   Reply With Quote