View Single Post
Staro 29.07.2015., 10:27   #792
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor smirnoff Pregled postova
pa eto , ti si stavio te slike u nadi da će sad ekipa slinit i falit te i ode pjevat o tebi...ja neću i rekao sam zašto.
LOOOOL, koje si ti balavo stvorenje, koliko imaš 10-12 godina?
Nisam ovo stavio "u nadi da će..." nego da pridonesem temi koja je polumrtva a meni osobno draga. Kao što sam već i rekao, volim gledati HT setupe.

Citiraj:
tebi je ok, no nije drugima i prihvati to...
Ti to svoje mišljenje smatraš "mišljenjem svijeta"?

Eto Gabri se npr. sviđa. Imagine je dao konstruktivne kritike koje imaju smisla... a ti pišeš pizdarije poput "demode telefona", "treba ištekati telefon"... Odakle ti znaš zašto ja imam taj telefon? Hoćeš mi pregledati stan i vidjeti da li možda imam i fax, pa mi onda isto objasniti da je to demode i "sooo 90's"? Jer ti znaš da to nikome ne može koristiti

Gle, nije stvar u tome da li se to tebi (ili bilo kome drugom) sviđa ili ne, naravno da ti se može ne sviđati. Stvar je u pristupu.

Citiraj:
i ak si išo stavit slike u temi o "home theatre" onda ipak bi bio red da to skompletiraš sa svim što se podrazumjeva, a vufer je pol zvuka sa filma, sviđalo se tebi to il ne ali daj odi kod nekog ko ima to kak treba pa onda taj isti film čuj kod sebe doma. nije vufer neka exkluziva nit je enormno skup. ali svakako treba bit u kombinaciji za iole prihvatljivo kućno kino, makar i u stanu (ne mora se "trest" pol stubišta.)
Dakle tko god nema woofer nema pravo postavljati slike? To su neka nova pravila made by smirnoff ili?
Čuo sam ja popriličan broj setupa sa wooferima. A ti nisi čuo moj setup "bez woofera".
Naravno da je kvalitetan woofer miljama ispred mojih wharfedale 9.5 ali jednako su toliko moji 9.5 ispred solidnog broja jeftinijih "consumer 5.1 setupa" (jeftiniji modeli od LG-a, Samsung-a... koje sam čuo na svoje uši). Naravno da i "consumer 5.1 setupi" znaju i mogu zvučati dobro, čuo sam nedavno i jednu Sony kombinaciju koja je stvarno imala osjetno kvalitetnije nisko područje od mene, ali takve kombinacije ipak prelaze granicu "jeftinog 5.1 setupa".

Osobno nemam woofer jer ga fizički nemam gdje staviti, pokušao sam sva živa kemijanja i pomicanja namještaja ali ne ide. Kad se preselim u novi prostor - woofer ide obavezno.
A tada će i centralni zvučnik ići na pravu visinu (što mi je osobno čak i važnije od nabavljanja woofera).

Citiraj:
PS - a možda i stavim koju sneak sliku kak sam ja to sebi organiziro.
Zašto možda? I zašto sneak, poslikaj ti to kako spada
Ali nije mi jasno, kad je već kod tebe sve savršeno složeno, kako to da nisi već poslikao par slika i postavio ih. Trebalo ti je ukupno 20 sekundi za napraviti nešto takvo. Nemoj se sad jadan tamo mučiti i nešto premještati i micati.

A sad da te ozbiljno pitam. Koliko godina imaš? Jer ja stvarno imam osjećaj da pričam sa djetetom.
Valjda mi je i podsvjesna sumnja to što trpaš te uskličnike i upitnike kao moji 8-10 godišnji rođaci. Vidim da si se nakon mog zamjećivanja potrudio ne raditi to u prošlom postu
Tako da ili si debelo maloljetan ili imaš jako senzibilno shvaćanje svijeta pa te skoro sve šokira ili začuđuje. U tom slučaju se ispričavam, ali smiješno mi je onda zamisliti tvoje svakodnevne interakcije. Npr. kad ideš kupit kruh: "Molim vas jedan polubijeli!!!!!", "Zapravo ne, da li možda imate bijeli?????"

NHF
Igorr je offline   Reply With Quote