Citiraj:
Autor aski
Mek per's @ Rudeš 
|
Ja jučer tamo utamanio pečeguz burger.
Trebao je biti kao jako ljut, jer uz jako jako ljuti umak koji imaju (dvaput je mlada simpatična zaposlenica napomenula da je jako jako ljut i jesam li siguran da to hoću), a uz to u njega idu i friške čili papričice.
Nije ona znala s kim ima posla, i nije to meni bilo ni izbliza ljuto
Inače, pljeska u burgerima im je postalo lošije kvalitete, čudna neka sirovina, nije poput prijašnjih. Bolje meso imaju recimo rocket burger ili papas. Valja i dalje, ali ovo ima industrijski štih.
Da se razumijemo - i dalje je to vrlo dobar hamburger i uz normalnije cijene od razvikanih fensi šmensi mjesta, ali oni koji su pohodili mekpers i prije skužit će razliku.
Inače, mekpers i izvan hamburgera ima ima izvrsnu ponudu sendviča (kralj rudeša recimo), tortilja i izvrsne štrojncle. Umaci su im fenomenalni, i atmosfera je meni osobno jako dobra, ko neka tipična američka zalogajnica.
Trenutno mi se Šalša na trešnjevci čini kao naj izbor za hmaburger u ZG. pečeno i dimljeno pecivo, 200g pljeska od ramsteka, pita te koliko hoćeš da bude pečeno, friško sezonsko povrčće i fini umaci. Kao prilog iamju i grillano povrće i pancetu. Sve u svemu, jako fino