Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 28.07.2015., 21:48   #33106
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor aski Pregled postova
Mek per's @ Rudeš
Ja jučer tamo utamanio pečeguz burger.
Trebao je biti kao jako ljut, jer uz jako jako ljuti umak koji imaju (dvaput je mlada simpatična zaposlenica napomenula da je jako jako ljut i jesam li siguran da to hoću), a uz to u njega idu i friške čili papričice.

Nije ona znala s kim ima posla, i nije to meni bilo ni izbliza ljuto

Inače, pljeska u burgerima im je postalo lošije kvalitete, čudna neka sirovina, nije poput prijašnjih. Bolje meso imaju recimo rocket burger ili papas. Valja i dalje, ali ovo ima industrijski štih.

Da se razumijemo - i dalje je to vrlo dobar hamburger i uz normalnije cijene od razvikanih fensi šmensi mjesta, ali oni koji su pohodili mekpers i prije skužit će razliku.

Inače, mekpers i izvan hamburgera ima ima izvrsnu ponudu sendviča (kralj rudeša recimo), tortilja i izvrsne štrojncle. Umaci su im fenomenalni, i atmosfera je meni osobno jako dobra, ko neka tipična američka zalogajnica.

Trenutno mi se Šalša na trešnjevci čini kao naj izbor za hmaburger u ZG. pečeno i dimljeno pecivo, 200g pljeska od ramsteka, pita te koliko hoćeš da bude pečeno, friško sezonsko povrčće i fini umaci. Kao prilog iamju i grillano povrće i pancetu. Sve u svemu, jako fino

Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 28.07.2015. u 21:58.
Roberto je offline   Reply With Quote