Ljudi imam problem pa bih da me malo posavjetujete...radi se o internetu između dvije kuće, razmak je cca 10-15m.
https://www.dropbox.com/s/hz2gha98ri...ACIJA.jpg?dl=0
Redom:
-kuća s internetom (t-com SX763 - Objekt A)
-susjed s otvorenim dvoristem
-kuća u kojoj se nalazi TP-LINK TL-WA901ND (Objekt B) - iz sobe gdje je TP Link - Koji bi trebao samo raditi kao repetitor gleda/okrenut je prema zidu na kojem leži ruter (Objekt A). E sad sranje je što nemogu dobiti internet duže od cca 5 sek full speed, nakon toga 2 min ništa, čak zna puknuti signal u tih 2 min.
Probali smo na tavan staviti TP Link i bude bolje možda 10%, odnio sam TP Link u sobu dalje od rutera sx 763 i ista stvar...znači kao da nema veze udaljenost između samog rutera(sx763) i repetitora(TP Link), probali smo sa svih mogućih lokacija u krugu 15m te daje istu jačinu signala. Susjed ima satelitsku antenu dali to možda može utjecati na ovu problematiku.
Druga stvar dali mogu yagi antenu staviti na taj TP Link. Ako treba još neka informacija pišite.
EDIT:
@nikky
-gl. router(sx763)
-TP Link treba samo uzet wifi i proslijediti/rasiriti dalje
-Sto se tice kanala, u krugu od 100m ima 5 WiFi adresa, neke su na kanalu 10 neke 11
-TL-WA901ND je u Repeter modu
-hlađenje uređaja je da se sami hlade, iako mi ni jedan ni drugi uopce nisu topli na dodir