View Single Post
Staro 24.07.2015., 04:03   #389
Igneos Eructid
običan user
Moj komp

Igneos Eructid's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Može li netko preporučiti multiplejer igru koja se igra iz 1st person perspektive, sa mačem i štitom, lukom i strijelama, u kojoj bi bilo bitno znati se fajtati? Znači da postoje načini obrane od udarca i zadavanja istog, a da se pritom osjeti koliko si jako udario, i eventualno, da visina i težina heroja također igra ulogu? Dakle da nije isto ako igram kao giant i kao hobbit? Ne bih nešto sa milion skilova na koje samo kliknem, htio bih da baš o meni ovisi (te eventualno o ajtemima u prostoriji kojima bi se dalo poslužiti) ishod borbe? Postoji li uopće nešto takvo? Ja sam, kao malo dijete (iako imam 36 godina), zabrijao na neki takav svijet i nema mi gore stvari nego kad igram sa hrpom debila koji skaču okolo poput majmuna, sa nekom grafikom prikladnom crtiću, umjesto da se šunjaju kroz dungeon zasrani hoće li poginuti pri slijedećem encounteru. Ajd, mozda bih se mogao pomiriti sa nekim dugmetom koji bi ukljucio AI, odnosno skriptirano fajtanje, ali pod uvjetom da AI napravi pravu stvar u 75% slucajeva, odnosno da onaj koji zbilja igra kako spada ima prednost.
Igneos Eructid je offline   Reply With Quote