View Single Post
Staro 23.07.2015., 12:15   #780
smirnoff
Premium
Moj komp

smirnoff's Avatar

Datum registracije: Dec 2009
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
drago mi je vidjeti da ima jos ljudi koji paze na ovo i smeta ih kad je tv visoko, ja nikako ne razumijem kad ljudi zalijepe tv na zid na 1.5m visine, pa kad sjdis gledas u "plafon"

a postoji neko nepisano pravilo da kada sjedis bi ti oci trebale gledati u sredinu ekrana, cak malo prema dolje je pozeljno zbog manjeg napora na oci i susenje ociju, posto kad gledas malo prema dlje su ti oci puno visezatvorene, nego kad gledas "uzbrdo" gdje su ti oci sirom otvorene i vise se suse i umaraju posto dok blejis u tv daleko manje trepces pa se oci vise suse.
+

apsoštrumfno točno...idiocki mi je kad dođem k nekome i onda me vrat boli jer su oni staviti TV na 120+ cm
i to na neku prastaru vitrinu koju im je štata bacit

kao što zvučnici moraju bit u visini ušiju kad se sjedi tako i TV u visini očiju kad se sjedi na predviđeno mjesto...

još jedbna stvar koja mene smeta je kad ljudi stave komad HW na najdonju policu (skoro pa na pod)!! a tamo ima najviše prašine koja leti i kad se normalno hoda po sobi..pa zamislite onda koliko se nakupi u uređaj kroz rušice na gornjoj strani!!
zašto Maranc nebi bio na gornjoj polici malo lijevo od TVa??? umjesto tog demode telefona...ti telefoni su bili "in" prije 30 godina...

ali đe je vufer???
smirnoff je offline   Reply With Quote