View Single Post
Staro 22.07.2015., 15:35   #21
johnsmith
Premium

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor tomek@vz Pregled postova
Jedno možda nebitno pitanje a možda i je- koje napajanje imaš? Jesi probao stavit vent da puše direkt po VRM-ovima (ako je u njima problem to bi ga riješilo)...

P.S.- Samurai nije najsretnije riješenje za FX-a, Grand kamacross bi bio puno bolji u tvom slučaju ako želiš i VRM-ove hladit ili neki tower hladnjak (Mugen, Ninja)...Samurai je nešto slabiji od Katane koja je više za nekakve dual core Intelove proceve nego AMD 6- 8 core.
Napajanje je fortron raider 750w. Nisu imali zalman GV 700, pa mi ponudili fortron kao zamjenu...
Mislim da napajanje nije problem, jer dok se koriste dvije graficke (gtx 660 TI) nema problema, stroj radi.
Nisam probao vent na vrm staviti. Dok je bil box cooler gore, uspio ga natjerati na 5.8-6k rpm pa je bilo nesto zraka okolo po ploci islo, ali opet se gasio (pretpostavljam zbog vrm ako proc nisam uspio nabiti preko 55 celzija). Sad ovaj samurai doduse manje zraka baca po ploci, pa moguce da se situacija pogorsala. Buduci je horizontalni hladnjak, bas dolazi iznad hladnjaka za vrm tak da jos manje prostora sad imam u tom predjelu. Dalo bi se nesto eventualno nagurati nutra.

@Hawker: Trebalo bi onda izguglati na koliko se aktivira termal shutdown pa da znam do kolko moja ide hahaah
johnsmith je offline   Reply With Quote