Tema: Automobili
View Single Post
Staro 21.07.2015., 09:20   #16063
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Citiraj:
Autor blackened Pregled postova
A pazi ovo, ja prije 2 mjeseca isto uzeo Clia 2 sa 195/50/15 gore (dobio sam isto zimske s njim 175/65/r14), obavio prijepis, platio porez i odem na stanicu za tehnički da napravim novu prometnu, odem nazad na policiju da mi potvrde prometnu kad skontam dok sam stajao u redu da mi nema u napomeni dodatne gume. Pogledam u prometnu od bivšeg vlasnika, lijepo piše; Napomena: dodatne gume 195/50/R15. Natrag u stanicu za tehnički, reko upišite mi te gume, gleda frajer u sistemu nigdje zabilježeno ta dimenzija guma, gledao je čak i i fotke unazad par godina kad je bio bivši vlasnik na tehničkom i svaki put se vide te gume. Kaže on ne može mi upisati, program mu ne dopušta. Rekoh ne zanima me kako, ali izvolite upisati i meni, kako je moglo bivšem vlasniku lijepo pisati u prometnoj, uglavnom natezao se s njim 45 min i na kraju mi je ipak upisao u samu prometnu dok u sistem nije mogao . No fućka mi se, bitno mi da mi stoji u prometnoj ako me policija maltretira zbog tog.

Btw. jel ti tvrd auto s tim gumama?
znači ja sam dobio ovo što si ti istjerao uz iste napomene koje si i ti dobio zbog nečije namjerne/nenamjerne greške

ha gle tvrđi je nego na balonkama, ali mijenjam tu tvrdoću u odnosu na upravljivost i generalni hendling u bilo koje doba dana.

Citiraj:
Autor adaksinjo Pregled postova
Hebe lud zbunjenog. Meni za clio 2 u prometnoj pise 185/55/15, a dodatno je prvi vlasnik upisao 195/50/15. U novoj prometnoj sve uredno prepisano, ali ne daju nijednu drugu dimenziju, dakle 14" mi nisu spomenuli
ako si kod kupovine kola nadoplatio za alu felne ili ih dobio u paketu, onda ne postoji 14" nego upravo ova debilna dimenzija koju si ti napisao u kojoj gume koštaju maltene duplo skuplje po komadu u odnosu na 195/50/15.

Citiraj:
Autor jed2i Pregled postova
Ako vadiš novu prometnu tražiš da ti upišu sve dimenzije guma koje idu na vozilo, to sam ja napravio jer je majmun na homologaciji napisao umjesto 17 cola, 13 cola za moj auto
maestralna birokracija
syss je offline   Reply With Quote