Tema: Automobili
View Single Post
Staro 20.07.2015., 18:24   #16058
blackened
Premium
Moj komp

blackened's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
pazite sada ovo

znači clio 2 stock 175/65/14 koje sam upregnuo u zimulje, 195/50/15 koje su ljetne... mijenjam prometnu pošto više nema mjesta za štambiljat i velim čovjeku da imam dva seta guma i veli 195/50/15 nemaš sigurno za svoj motor i karoseriju... reko nemam, ali ima clio 1 sport koji je u biti isti qrac od vozila i na temelju kojeg ste mi to upisali upravo tu na ovoj stanici na moje sopstvene oči.

eh da tak je bilo prije ovo-ono... ako mi donesete manual auta u kojem to piše ili potvrdu od reno nisan rvacke - ja upisujem, ali nemojte se previše nadati pošto su francuzi škrti sa rasponom guma u pojedinom modelu.

suma sumarum ja uzmem novu prometnu/knjižicu vozila i ono idući dan u muriju... kadli nutra upisao frajer jednu dimenziju i to 195/50/15, a stock s kojom sam kupio auto nema nigdje. dok sam čekao u hajnclovoj skužio taj gaf i reko frajeru na šalteru da u biti imam upisanu "ilegalnu" dimenziju dok legalnu nemam i kaj sada?

veli on odi tamo di su ti upisali to i nek ti preprave, na to će kolegica sa šaltera do dobaciti - samo pazi da te ne bi na kraju priče poslali na atest za to kaj ti je upisano

uglavnom pitao ekipu po firmi i vele ak me drot zaustavi, pokaži trenutno kaj voziš skupa sa prometnom, a ako si na 14" po zimi pokaži im popis guma na boku vrata i bok.

#croatianlogic
A pazi ovo, ja prije 2 mjeseca isto uzeo Clia 2 sa 195/50/15 gore (dobio sam isto zimske s njim 175/65/r14), obavio prijepis, platio porez i odem na stanicu za tehnički da napravim novu prometnu, odem nazad na policiju da mi potvrde prometnu kad skontam dok sam stajao u redu da mi nema u napomeni dodatne gume. Pogledam u prometnu od bivšeg vlasnika, lijepo piše; Napomena: dodatne gume 195/50/R15. Natrag u stanicu za tehnički, reko upišite mi te gume, gleda frajer u sistemu nigdje zabilježeno ta dimenzija guma, gledao je čak i i fotke unazad par godina kad je bio bivši vlasnik na tehničkom i svaki put se vide te gume. Kaže on ne može mi upisati, program mu ne dopušta. Rekoh ne zanima me kako, ali izvolite upisati i meni, kako je moglo bivšem vlasniku lijepo pisati u prometnoj, uglavnom natezao se s njim 45 min i na kraju mi je ipak upisao u samu prometnu dok u sistem nije mogao . No fućka mi se, bitno mi da mi stoji u prometnoj ako me policija maltretira zbog tog.

Btw. jel ti tvrd auto s tim gumama?
blackened je offline   Reply With Quote