Tema: Automobili
View Single Post
Staro 20.07.2015., 11:39   #16037
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Napisao sam ranije, tridion je karoserija kod smarta, tj. taj njihov zaštitni kavez koji dolazi samo u crnoj kod pure modela, a srebrnoj ili crnoj kod pulse i passion.

https://www.youtube.com/watch?v=nqXTXk_uIkQ

Na to onda ide šarenilo panela. Kažem, vidio sam najmanje 10 prometnih gdje je pisala sam informacija o boji tridiona (karoserije, opet), a boja panela nije zabilježena. Neki su imali crna, neki crna s efektom, a neki srebrna i srebrna s efektom

To je sve bilo u vrijeme prve generacije Smarta.
Nisam znao ovo za karoseriju .
Boje s 'efektom' (tj označavanje boje na vozilima) sigurno nisu uvedene kod tj u vrijeme prve generacije smarta, jer takvo označavanje NIJE postojalo prije 15 godina , nego samo osnovne boje plus kodna oznaka iste, te / i oznaka druge boje, da ti pojasnim točnije za konkretan slučaj smarta kog gledam u dvorištu - crna 20/5R, što bi značilo da je vozilo bilo kombinirano crne boje šasije (ili kako si i sam rekao, boja karoserije) (crna 20), te žute boje ostatka vozila (žuta 5R). Znam dobro što pričam o označavanju . To što neka babetina u mupu nije došla dobre volje na posao pa nije napisala obje boje u prometnu, ide njoj na sramotu, jer takva vozila kad dođu u stp ili mup gdje ljudi rade svoj posao kako treba, te se stvari isprave i upiše se ispravna vrijednost, kao primjer gore koji sam ti dao.