Tema: Automobili
View Single Post
Staro 20.07.2015., 10:15   #16036
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
Kakva je to 'tridiona' boja? To još ne vidjeh, nakon 10ak tisuća prometnih dozvola u rukama....
Kad je bilo to 'svojedobno', budući da stavka višebojan postoji tek cca 2 godine, točnije, otkad su uvedene nove prometne i klasifikacija vozila nove vrste (M1, N1, itd.), do tad je bilo kako sam rekao, oznaka boje/kodna oznaka, ili kombinacija ako je bilo više boja na vozilu, sa kodnim oznakama većinske boje i druge po količini.
Ovo s gumama se događa samo panjevima koje boli kifla za posao na stp-ima, ili ako se radi prometna u mup-u, pa tetu isto boli uvo za ispravnost podataka. Žalosno je da i dan danas ima masu prometnih sa krivim podacima....
Napisao sam ranije, tridion je karoserija kod smarta, tj. taj njihov zaštitni kavez koji dolazi samo u crnoj kod pure modela, a srebrnoj ili crnoj kod pulse i passion.

https://www.youtube.com/watch?v=nqXTXk_uIkQ

Na to onda ide šarenilo panela. Kažem, vidio sam najmanje 10 prometnih gdje je pisala sam informacija o boji tridiona (karoserije, opet), a boja panela nije zabilježena. Neki su imali crna, neki crna s efektom, a neki srebrna i srebrna s efektom

To je sve bilo u vrijeme prve generacije Smarta.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX

Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 20.07.2015. u 10:22.
1v@n je offline   Reply With Quote