Tema: Automobili
View Single Post
Staro 20.07.2015., 10:10   #16035
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Svojevremeno, dok je postojao još Smart forum i dok se ekipa nalazila, baš me isto zanimalo i pogledao sam u valjda 10 prometnih, nijednom nije pisalo višebojan, nego boja tridiona.

Mojima su napisali i istu dimenziju za sve 4 gume, pa se to naknadno mijenjalo. Prije je i boja bila samo crna, sad je crna/crna.
Kakva je to 'tridiona' boja? To još ne vidjeh, nakon 10ak tisuća prometnih dozvola u rukama....
Kad je bilo to 'svojedobno', budući da stavka višebojan postoji tek cca 2 godine, točnije, otkad su uvedene nove prometne i klasifikacija vozila nove vrste (M1, N1, itd.), do tad je bilo kako sam rekao, oznaka boje/kodna oznaka, ili kombinacija ako je bilo više boja na vozilu, sa kodnim oznakama većinske boje i druge po količini.
Ovo s gumama se događa samo panjevima koje boli kifla za posao na stp-ima, ili ako se radi prometna u mup-u, pa tetu isto boli uvo za ispravnost podataka. Žalosno je da i dan danas ima masu prometnih sa krivim podacima....

Citiraj:
Autor bilicvitak Pregled postova
@jopis
I ako se ne varam to je u sklopu redovnog tehničkog besplatno, a inače se plaća 60-tak kn? Znam da su mi prije koju godinu u sklopu redovnog tehničkog besplatno upisali kuku za auto, baba je napisala 34. DA, parafirala, udrila pečat i vozi miško.
Tako je, besplatno je u sklopu produženja rege, inače se plaća, ovisi što se dopisuje, nisu svi naknadni upisi iste cijene.