Citiraj:
Autor jopis
Smart se također vodi kao višebojan, bez obzira o kojoj se kombinaciji boja radi. Buraz ima onog drečavo zelenkastožutog, pa uredno stoji u prometnoj višebojan.
|
Svojevremeno, dok je postojao još Smart forum i dok se ekipa nalazila, baš me isto zanimalo i pogledao sam u valjda 10 prometnih, nijednom nije pisalo višebojan, nego boja tridiona.
Mojima su napisali i istu dimenziju za sve 4 gume, pa se to naknadno mijenjalo. Prije je i boja bila samo crna, sad je crna/crna.
Citiraj:
Autor Bubba
Svaka cast, you took one for the team!
Thx, znaci da bi ovo trebalo biti OK? -> http://www.njuskalo.hr/autoelektrika...oglas-15732157
Pise na zadnjoj slici (valjda?) 16/01/14, to znaci da je ipak nova proizvodnja. Uf sto me jadi taj auto, a nece niko da ga kupi ni za 100 jevreja. 
|
Provjeri samo kod nekog tko se kuži, trebaš li posebno prijavljivati sustavu auta taj novi ekran. Baš sa Smartom smo imali veselja kad smo kupili originalni brojač okretaja. Spojiš ga i sve je kak mora biti, ali dok ga ne spojiš na komp i dok ga ne prijaviš sustavu auta, kao da ga ni nema. Naravno, u mom slučaju, moralo se ići u Euroline, jer ni jedan servis nije mogao to napraviti.