Tema: Automobili
View Single Post
Staro 19.07.2015., 23:26   #16030
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
Smart se također vodi kao višebojan, bez obzira o kojoj se kombinaciji boja radi. Buraz ima onog drečavo zelenkastožutog, pa uredno stoji u prometnoj višebojan.
Svojevremeno, dok je postojao još Smart forum i dok se ekipa nalazila, baš me isto zanimalo i pogledao sam u valjda 10 prometnih, nijednom nije pisalo višebojan, nego boja tridiona.

Mojima su napisali i istu dimenziju za sve 4 gume, pa se to naknadno mijenjalo. Prije je i boja bila samo crna, sad je crna/crna.

Citiraj:
Autor Bubba Pregled postova
Svaka cast, you took one for the team!

Thx, znaci da bi ovo trebalo biti OK? -> http://www.njuskalo.hr/autoelektrika...oglas-15732157

Pise na zadnjoj slici (valjda?) 16/01/14, to znaci da je ipak nova proizvodnja. Uf sto me jadi taj auto, a nece niko da ga kupi ni za 100 jevreja.
Provjeri samo kod nekog tko se kuži, trebaš li posebno prijavljivati sustavu auta taj novi ekran. Baš sa Smartom smo imali veselja kad smo kupili originalni brojač okretaja. Spojiš ga i sve je kak mora biti, ali dok ga ne spojiš na komp i dok ga ne prijaviš sustavu auta, kao da ga ni nema. Naravno, u mom slučaju, moralo se ići u Euroline, jer ni jedan servis nije mogao to napraviti.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote