Citiraj:
Autor xulos
Neznam dali si probao, ali kad imas intel+nvidia , uvijek prvo snimas intel drivere za grafu zbog optimusa. Onda snimas nvidia grafu ali optimus drivere . Jesi snimio drivere za integrusu ?
|
po 10, put nije stvar u instalaciji kako mi je godinu dana bilo koji oblik instalacije prolazio bez problema...instalirao bilo koji windows linux nije ni bitno uvijek je prepoznao grafičku bez obzira kojim redosljedom i kako instalirao drivere ....grafička kartica kao da ne postoji u računalu i lagalo mi ga je pun kurac...
čisto da budem siguran kao zadnji idiot po neznam koji put opet formatirao sve i išao redom sa insalacijom prvo intel pa tek onda sve ostalo naravno nvidia driveri nemogu naći grafičku u računalu...
99% ide prodaja dijelova [ procesor , memorija , ostalo ni ne vrijedi ]
koliko mislite da mogu dobiti novaca za ovaj laptop procesor i memoriju?
ovo je očigledno ne popravljivo i grafička je krepala nema drugog riješenja bios sam promijenio sve moguće i nemoguće postavke koje postoje ma sve isto nek se nosi u pm bacio bih ga u rijeku najrađe
dobio ponudu u jednom servisu da mi mogu prelemiti tu grafičku karticu opet navodno radi temepratura vodovi su popustili i izbuio je kontakt...neznam dali je to uopće pametno ili ne sve u svemu budem razmislio...