View Single Post
Staro 16.07.2015., 12:00   #20
0siris
Banned

Datum registracije: May 2015
Citiraj:
Autor xulos Pregled postova
Neznam dali si probao, ali kad imas intel+nvidia , uvijek prvo snimas intel drivere za grafu zbog optimusa. Onda snimas nvidia grafu ali optimus drivere . Jesi snimio drivere za integrusu ?
po 10, put nije stvar u instalaciji kako mi je godinu dana bilo koji oblik instalacije prolazio bez problema...instalirao bilo koji windows linux nije ni bitno uvijek je prepoznao grafičku bez obzira kojim redosljedom i kako instalirao drivere ....grafička kartica kao da ne postoji u računalu i lagalo mi ga je pun kurac...

čisto da budem siguran kao zadnji idiot po neznam koji put opet formatirao sve i išao redom sa insalacijom prvo intel pa tek onda sve ostalo naravno nvidia driveri nemogu naći grafičku u računalu...

99% ide prodaja dijelova [ procesor , memorija , ostalo ni ne vrijedi ]

koliko mislite da mogu dobiti novaca za ovaj laptop procesor i memoriju?

ovo je očigledno ne popravljivo i grafička je krepala nema drugog riješenja bios sam promijenio sve moguće i nemoguće postavke koje postoje ma sve isto nek se nosi u pm bacio bih ga u rijeku najrađe

dobio ponudu u jednom servisu da mi mogu prelemiti tu grafičku karticu opet navodno radi temepratura vodovi su popustili i izbuio je kontakt...neznam dali je to uopće pametno ili ne sve u svemu budem razmislio...

Zadnje izmijenjeno od: 0siris. 16.07.2015. u 13:52.
0siris je offline   Reply With Quote