View Single Post
Staro 14.07.2015., 21:09   #4061
RascaL
Premium
Moj komp

RascaL's Avatar

Datum registracije: Dec 2009
Citiraj:
Autor Veki-os Pregled postova
Imam pitanje u vezi refunda/resellinga.

19.05.2015 sam naručio ekran za mobitel u vrijednosti 6$ od trgovca od kojeg sam več prije par mjeseci naručio isti takav ekran i koji je stigao čitav.

Međutim ovaj put je stigao napuknut(oštečen u transportu),5 ili 6-og lipnja,znači za oko 20 dana je stigao.
Odmah sam poslikao ekran i javio se selleru i rekao je da odmah šalje novi ali do sada je prošlo 38 dana i ekrana još nema.

Sinoč sam mu poslao poruku i ujutro je stigao ovaj odgovor:
"Dear Customer,

Hello, goods is shipped resend 06 Jun, so far is 38 shipping days, shipping from Hong Kong the fastest is around 20-45 days, because sometimes goods may be during random checks by customs, delivery lead time may be need a few days delay. we hope you are willing to wait patiently 7 days, if after more than 7 days, item did not arrive, please do not worry or opening a dispute, please first contact us, we can full refund. if you have any question, please feel free to contact us, thank."

Pošto me glava zaboli kad počnem čitati one Ebay uvjete i upute na 100 stranica,trebam savjet,da li da pričekam tih 7 dana još ili ima neki rok pa me seller hoče zeznuti da ne mogu više tražiti refund ili nešto treče?
Open case. Automatski se računa koliko dana je ostalo po ebay procjeni (u mom slučaju najčešće 4-7) nakon čega daju opciju da se oni upletu ili ne (ako ignoriraš opciju tjedan dana). U mom slučaju, u zadnjih 3 tjedna to se čini kao jedina opcija za stupanje u kontakt sa većinom prodavača sa istoka budući da na poruke ne reagiraju.
RascaL je offline   Reply With Quote