Citiraj:
Autor Thermaltake
Frend radio u vipu dao otkaz prije par dana reko mi je da neće dirat brzine najvjerovatnije samo će cijene izmjenit no za tv mi nije znao reć, a mene to mene zanima. Softver na risiveru od b.neta mi je bio odlično složen i pregledan dok ovaj od amis-a je žalost em dizajnerski em šteka sve doduše to je tim risiverima loša strana dok ne dođe neki kvalitetniji koji će moć hendlat prebacivanje brzo i brzo šiftanje između menija bez smrzavanja, štekanja i opčenito isto, nije nužno da se to baš radi da bi se zblesiralo oni znaju sami od sebe poblesavit e sad da li je to do nestabilnog softvera ili je uređaj jednostavno pre slab hardverski za hendlanje slike i opčenito tog softvera koji je gore neam pojma, no volio bi da sad kad su firma ono 3u1 da se malo potrude i porade na tom jer iptv će izgleda otić u prošlost kad danas možeš puno bolju varijantu čak i od satelita nabavit za neku cifru koja će ti se u usporedbi sa iptv-om se isplatit za cca godinu dana, a imaš kanala kolko te volja i 10x su kvalitetniji od ovih trenutno govorim o SD kanalima, a HD su true HD a ne neki iskompresirani eksperiment.
|
dakle ht je tada diktirao uvjete...svoje korisnike su spajali na blizu centralu...ostale na 2km udaljenu kolokaciju..tebi je to normalno?
nema veze..rijesit cu ja to kao i sve drugo u ovom texasu od drzavice