View Single Post
Staro 14.07.2015., 18:09   #4059
Veki-os
Premium
Moj komp

Veki-os's Avatar

Datum registracije: Jun 2004
Imam pitanje u vezi refunda/resellinga.

19.05.2015 sam naručio ekran za mobitel u vrijednosti 6$ od trgovca od kojeg sam več prije par mjeseci naručio isti takav ekran i koji je stigao čitav.

Međutim ovaj put je stigao napuknut(oštečen u transportu),5 ili 6-og lipnja,znači za oko 20 dana je stigao.
Odmah sam poslikao ekran i javio se selleru i rekao je da odmah šalje novi ali do sada je prošlo 38 dana i ekrana još nema.

Sinoč sam mu poslao poruku i ujutro je stigao ovaj odgovor:
"Dear Customer,

Hello, goods is shipped resend 06 Jun, so far is 38 shipping days, shipping from Hong Kong the fastest is around 20-45 days, because sometimes goods may be during random checks by customs, delivery lead time may be need a few days delay. we hope you are willing to wait patiently 7 days, if after more than 7 days, item did not arrive, please do not worry or opening a dispute, please first contact us, we can full refund. if you have any question, please feel free to contact us, thank."

Pošto me glava zaboli kad počnem čitati one Ebay uvjete i upute na 100 stranica,trebam savjet,da li da pričekam tih 7 dana još ili ima neki rok pa me seller hoče zeznuti da ne mogu više tražiti refund ili nešto treče?
Veki-os je offline   Reply With Quote