View Single Post
Staro 13.07.2015., 18:33   #4758
Thermaltake
1

Thermaltake's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Gledam malo kako t-comovci na optici u turbo 200 paketu svi imaju mrvicu više, a na amisu imaju po 5mbps manje i up i down baš sranje znači da se sredit samo amisovci iz nekog razloga neće ili ovi daju bolje routere koji mogu potegnut kako treba.

P.S
Jebao ih ovaj PAP uređaj grije ko blesav zimi i u hladnijim danima mi nije smetalo, ali sad ga bome osjetim kako toplina dolazi do mene još pogotovo kad u sobi bude vruće, nemam klimu osim venta, al ovo malo sranje mislim zagrije samo sobu za bar 5C, smeće...srećom pa eltek se ništa skoro ne grije al opet plaćam struju za ovo PAP sranje, a dalo se sredit sa nekim normalnijim routerom da ga imaju naravno, bezveze. Mislim da ću kad mi ugovor istekne se prebacit opet na t-com back to roots uzet ako bude turbo 200 brzina i telefon, a za telku ću nabavit neke boxeve i spojit ih na net i rokaj miki jebeš ovaj iptv njihov i opčenito od ovih naših kad nemaš normalne kanale sve šugava iskompresirana slika, osim na b.netu no kod njih je problem štekanje koje isto valjda neće nikad riješit dok ne odustanu od cable šeme i pređu na iptv.

Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 13.07.2015. u 18:49.
Thermaltake je offline   Reply With Quote