@IcyTexx (a i ostali, nemojte me sad razapeti i popljuvati, ali..)
Ja na autu imam hidraulični servo i kad mi je auto bio star možda mjesec dana išao sam autocestom za Sl. Brod, 11 mjesec, ljetne gume (nisam još stigao kupiti čelične felge i zimske) i putem počne padati snijeg, auto nov i još ga ne poznajem pa sam ga vozio (zbog pršića od snijega) 90 km/h desnom prometnom trakom na tempomatu.. i onda nakon xy kilometara dođem do lika koji je istom desnom trakom vozio valjda 50 km/h i lagano počnem skretati na lijevu prometnu traku (na kojoj je bilo malo više snijega jer valjda nitko nije ni prošao njom od kad je počelo padati) i kad je auto s oba lijeva kotača zagazio više snijega malo je trznuo i nakon toga se isključio servo, a auto je sam počeo usporavati do nekih 50 km/h nakon čega se vratio servo.. kad sam se vratio s puta otišao sam ravno i servis jer je tih 10-ak sekundi bio pakao zbog nemoći upravljanja autom.. nakon opisanog problema i izvršene dijagnostike su rekli da je sve ok sa servom, ali da su senzori bili malo preosjetljivo podešeni, dok je ovo sa gašenjem (zapravo se radi u povećavanju otpora okretanja volana) normalno da vozač u panici ne izvrti auto više nego što ga elektronika može stabilizirtati.. uglavnom, da li je to kaj su mi rekli naučna fantastika ili elektornika doista može tako regulirati rad serva nemam pojma no po njihovom su mi ponovno kalibrirali senzore ili što već i nikad mi se navedeno nije ponovilo..
EDIT: I jel može koja fotka zadnje klupe kad je vozačevo sjedalo podešeno za vožnju da vidim koliko ima mjesta za putnike iza?