Citiraj:
Autor robee
Dobar je to receiver, no koliko gledam, ne bas jeftin tako da si za malu razliku mogao uzeti Denon 2100 koji je 2 generacije ispred ovoga...nebitno ako si zadovoljan 
Preporuka...daj mu prostora da dise (hladi se) posto ti je gornja polica preblizu av-u (znam, nezgodno je kada ovako lijeo izgleda) 
|
Ovisi kako gledaš, koristim ga isključivo za stereo, a u tom segmentu Denon nema nikakve prednosti. Dapače, mislim da bi Denon bio presvijetla kombinacija uz MA zvučnike.
Ali bez obzira na sve, tražio sam isključivno slim receiver, pa je to dosta utjecalo na odluku.
Za hlađenje nema problema, jer se receiver jednostano ne grije iako i za to imam riješenje u vidu 12cm ventilatora koji vuče struju iz usb-a, ali jednostavno nema potrebe.
Jedino što bi mi u budućnosti dobrodošlo je opcija "zone 2", koji npr Denon ima, ali preživjet ću.
Citiraj:
Autor smirnoff
imam ja pitanje - jel ta app aplikacija ne radi direkt na resiver preko wi-fi ja tako da nema kašnjenja ili još gore chrashanja???
|
Ne, bez obzira jel se radi o wi-fi ili žici, sve ide preko LAN-a. neki modeli imaju BT vezu koja je direktna, ali po iskustvima korisnika online, BT za sada i nije sretno riješenje bez obzira dal je to marantz, denon i ostali.