Citiraj:
Autor Manuel Calavera
Kako nema budućnost kada će dx12 biti usvojen kao standard + ako još bude performao bolje na njihovim gpu od mantlea?
Pazi sam si linkao da su samo diceu 8 milijuna morali dati.
BTW editirao sam post gore
|
Daj pročitaj ponovo što sam napisao. Čak sam ti dao link i boldao ono gdje je izjavljeno što sam napisao.
Nekako mi ne stoji logika da ATI s Microsoftom sudjeluje u razvoju DX12 pa da bi izbacili na tržište svoj API i da ga onda Microsoft kupi ili iskopira.
Znači, ATI i Microsoft troše novac na razvoj DX12, ATI opet s druge strane razvija Mantle kao zaseban API, Microsoft i ATI bacaju u koš sve dotad napravljeno po pitanju DX12 i implementiraju Mantle u DX12??? I ATI i Microsoft popuše hrpu vremena i novca na nešto što se malo zove Mantle a malo DX12??? Opet ponavljam, ATI i Microsoft jesu zajedno radili na DX12, nitko ne zna koliki je udio ATI-a u softverskom dijelu DX12 jer je ATI prvenstveno osiguravao hardver i podršku kroz drajvere. Nitko nema službenu informaciju u kom trenutku je Microsoft odlučio napraviti svoj API po uzoru na Mantle. I najvažnija stvar, DX12 još nije na tržištu pa će se svi rezultati vidjeti tek kad bude objavljena službena verzija. Sve ove benchmarke bih uzeo s rezervom jer je pitanje koja je to alfa/beta verzija DX12, znate i sami priču da DX12 neće doći odmah s Windowsima 10.